Muizen in huis


Heeft u last van muizen in huis? Muizen kunnen aanzienlijke schade toebrengen in huis door knaagschade aan meubilair en het doorknagen van elektrische bedrading. Om niet te spreken over de ziektes die muizen kunnen overdragen. Als u denkt een muizenprobleem te hebben, kijk dan hieronder voor hulp bij het bestrijden van uw muizenprobleem.

Heeft u muizen in huis?

Hulp vindt u hier...

Dit gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel  van Bayer Garden zal u helpen te bepalen waar de knaagdieren zich bevinden. Het  laat u zien welke soorten knaagdieren zich in welke ruimte van uw huis bevinden en hoe u ze snel en effectief kunt bestrijden. U zult ook allerlei tips en advies krijgen om te voorkomen dat de knaagdieren terugkomen.

Er zijn veel  waarschuwingstekens  die duiden op knaagdieren in huis. Elke ruimte van het huis zal verschillende soorten knaagdieren aantrekken. Verschillende soorten knaagdieren veroorzaken andere soorten schade.

Klik op onderstaande afbeelding. U krijgt een rondleiding door het huis en kunt zo de juiste oplossing vinden voor uw  muizenprobleem.

Verkooppunten

Vind hier de winkel bij u in de buurt

Verkooppunten