Ontdek of u een knaagdierprobleem heeft in huis en vind hier de passende oplossing!


Denkt u een knaagdier probleem te hebben in huis? Knaagdieren kunnen aanzienlijke schade toebrengen in huis door knaagschade aan meubilair en het doorknagen van elektrische bedrading. Om niet te spreken over de ziektes die muizen kunnen overdragen. Als u denkt een knaagdierprobleem te hebben, zoek niet verder… Hulp vindt u hier...

Knaagdieren kunnen aanzienlijke schade toebrengen in huis door knaagschade aan meubilair en het doorknagen van elektrische bedrading. Om niet te spreken over de ziektes die muizen kunnen overdragen. Als u denkt een knaagdierprobleem te hebben, zoek niet verder… Hulp vindt u hier.  

Dit gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel  van Bayer Garden zal u helpen te bepalen waar de knaagdieren zich bevinden. Het  laat u zien welke soorten knaagdieren zich in welke ruimte van uw huis bevinden en hoe u ze snel en effectief kunt bestrijden. U zult ook allerlei tips en advies krijgen om te voorkomen dat de knaagdieren terugkomen. Er zijn veel  waarschuwingstekens  die duiden op knaagdieren in huis. Elke ruimte van het huis zal verschillende soorten knaagdieren aantrekken. Verschillende soorten knaagdieren veroorzaken andere soorten schade.
Klik op onderstaande afbeelding. U krijgt een rondleiding door het huis en kunt zo de juiste oplossing vinden voor uw  knaagdierprobleem.